Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας προσφέρει διάφορες υπηρεσίες. Το κάθε παράσιτο απαιτεί διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης, και γι’αυτό χρησιμοποιούμε διαφορετικές μεθόδους καταπολέμησης.

Απεντόμωσης

Η απεντόμωσης στις μέρες μας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι σε κάθε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος αφού όλα τα έντομα μεταφέρουν ιούς, μύκητες και βακτήρια τα οποία είναι υπεύθυνα για πολλές μολυσματικές ασθένειες. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η απεντόμωσης δεν είναι πάντα ο ίδιος αλλά εξαρτάται από το ποιο έντομο θέλουμε να καταπολεμήσουμε.

Ψεκασμόs με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης

Ψεκασμόs με μηχάνημα υψηλής πίεσης
Με ειδικό τζελ για κατσαρίδες
Θερμό Νεφελοκαπνισμό (Fogging)
Ψυχρό Νεφελοκαπνισμό (U L V )

Απολύμανση

Η απολύμανση αποσκοπεί στην μείωση των μικροβίων σε αποδεκτά επίπεδα σε διάφορους χώρους όπως σχολεία, εργοστάσια, νηπιαγωγεία, γηροκομεία, νοσοκομεία, βιομηχανίες παραγωγής τροφίμων, ξενοδοχεία κτλ. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η διατήρηση ενός υψηλού επίπεδου υγιεινής όπως επίσης και η μείωση του κινδύνου μετάδοσης των διαφόρων μολυσματικών ασθενειών.

Μυοκτονία

Τα τρωκτικά αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους της δημόσιας υγείας και μεταδίδουν στον άνθρωπο ασθένειες όπως η λεπτοσπείρωση και ο τύφος μέσω των κοπράνων και των ούρων τους, καθώς και ψύλλους, τσιμπούρια και ψείρες. Προκαλούν πολύ μεγάλες ζημιές σε κτιριακές εγκαταστάσεις, τρώγοντας τα καλώδια με κίνδυνο την πρόκληση πυρκαγιάς. Προκαλούν επίσης ζημίες στα αποθηκευμένα τρόφιμα. Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα πιο πάνω, σε κάθε περίπτωση προσβολής από τρωκτικά και αφού πρώτα γίνει μελέτη του χώρου προσβολής έτσι ώστε να εντοπιστούν τα σημεία διέλευσης των τρωκτικών, γίνεται εγκατάσταση σταθμών δολώματος σε επιλεγμένα σημεία τα οποία περιέχουν δόλωμα-δηλητήριο. Όλα τα σκευάσματα είναι τελευταίας γενιάς και έχουν την δυνατότητα:

Να εξασφαλίζουν την εξόντωση των τρωκτικών κατά το μεγαλύτερο ποσοστό μέσα στις εστίες τους (φωλιές).
Να μουμοποιούν τα τρωκτικά μετά την εξόντωση τους πράγμα το οποίο εξασφαλίζει την αποφυγή ανεπιθύμητων οσμών αλλά και έκχυση διαφόρων μολυσματικών υγρών.